Com podem ser més sostenibles?

Del 3 al 5 de juny de 2020 a les 00.00 h

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i la Mancomunitat La Plana organitza una proposta participativa que durarà fins al 5 de juny i planteja un repte diari a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

Els reptes, en forma de pregunta, estan relacionats amb la prevenció de residus i tenen per objectiu conèixer les accions i iniciatives que es porten a terme des dels municipis mancomunats per tal de reduir la generació de residus i promoure la sostenibilitat. L’últim dia es plantejarà un repte especial consistent en un qüestionari en línia Kahoot amb preguntes relacionades amb la Mancomunitat La Plana i els serveis que ofereix.

Per a participar-hi s’haurà de respondre la pregunta plantejada en el repte diari, amb una fotografia o bé un petit missatge de text, a qualsevol de les xarxes socials citades. La campanya finalitzarà el divendres 5 de juny a les 12 de la nit. Tota la ciutadania dels municipis mancomunats que hi hagi participat podrà aconseguir un petit obsequi (un per domicili) i caldrà posar-se en contacte amb la Mancomunitat a través del correu electrònic diamediambientmanco@gmail.com.

Darrera actualització: 03.06.2020 | 17:02