Netegem el torrent!

Diumenge, 9 de maig de 2021 de 09.30 h a 13.00 h

El proper 9 de maig es durà a terme l’acció “Netegem el nostre entorn: netegem el torrent” dins de la campanya Let’s Clean Up Europe.

El proper 9 de maig es durà a terme l’acció “Netegem el nostre entorn: netegem el torrent” dins de la campanya Let’s Clean Up Europe comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, rius, etc.

L’Ajuntament de Folgueroles s’ha adherit a la campanya amb la col·laboració de les entitats del poble i fa una crida a la ciutadania per participar com a voluntaris de l’acció que es farà el 9 de maig al matí de 10 a 12 aproximadament.

L’acció consistirà en netejar de residus el Torrent de Folgueroles des del tram de la depuradora d’aigua fins a la Font de l’Amat. El lloc de trobada serà la Plaça dels Picapedrers (davant de les piscines municipals) a 2/4 de 10 del matí.

L’acció acabarà al voltant de les 12 del migdia al rastell de la Font de l’Amat amb una xerrada-debat per posar en comú l’experiència entre els voluntaris i tractar les mesures preventives i correctores més idònies a implementar en aquest espai natural que s’haurà netejat per evitar nous abocaments incontrolats.

Els voluntaris cal que portin guants reutilitzables i botes d’aigua o calçat que es pugui mullar i que segueixin totes les mesures de seguretat contra la Covid-19: mascareta, rentat de mans i distància entre participants. També es recomana portar roba i calçat còmode. Les entitats no es faran responsables dels infants que participin en l’acció.

És necessari inscriure’s prèviament com a voluntari omplint el formulari (trobaràs enllaç a la part dreta de la pantalla). Per a més informació, cal dirigir-se personalment al Punt d’informació de l’Ajuntament, trucant al 938 122 329 o bé escrivint a flgr.info@folgueroles.cat.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 08:54

Enllaços